Soluții WEB personalizate

Fără clopote și fluiere, fără duplicate sau clonare - un site 100% unic pentru afacerea dvs., care vă va deosebi de restul. Suntem pregătiți pentru orice soluții web non-standard în domeniul proiectării și funcționalității resurselor.

Aflați costul și durata dezvoltării site-ului dvs. web
Dezvoltarea de site-uri individuale pentru rezolvarea oricăror probleme
SISTEME DE AUTOMATIZARE A AFACERILOR

CRM personalizat, ERP, sisteme de afiliere și alte soluții de afaceri pentru automatizarea eficientă a proceselor de afaceri.

SOLUȚII DE COMERȚ ELECTRONIC

Sisteme de comerț electronic B2B, B2C și C2C, magazine online sigure și stabile, piețe online și licitații.

SOLUȚII WEB CORPORATIVE

Soluții web pentru afaceri: depozite de documente, software de flux de lucru, bloguri corporative, forumuri, software de planificare.

DEZVOLTAREA SAAS

Dezvoltăm soluții sofisticate SaaS -care sunt sigure, eficiente și inovatoare.

COMUNITĂȚI ȘI PORTALURI

Portaluri orientate social, comunități, rețele sociale, sisteme complexe de comunicare multimedia.

JOCURI ȘI DIVERTISMENT

Slot machines, jocuri online, cazinouri, jocuri de noroc și servicii de divertisment cu grafică 3D de înaltă calitate.

Aflați costul și durata dezvoltării site-ului dvs. web
Vom rezolva orice sarcină care ni se atribuie
Să discutăm despre proiect
Întrebări frecvente

Ce determină costul dezvoltării site-ului web?

Costul depinde de complexitatea proiectului, de designul său grafic, de numărul de pagini și de cantitatea de muncă. Prin urmare, înainte de a comanda un site web la cheie, decideți asupra scopului și sarcinilor pe care acesta ar trebui să le rezolve. Cu cât resursa va îndeplini mai multe funcții, cu atât costul este mai mare.

Cât durează dezvoltarea unui site web?

Dacă clientul oferă feedback la timp, furnizează conținut și este de acord cu promptitudine asupra structurii și designului, atunci termenul pentru producerea unui site web cu o funcționalitate minimă este de la 2 săptămâni la 2 luni. Dacă decideți să comandați un magazin online sau un site web de afaceri cu mai multe pagini, fiți pregătiți pentru ca lucrarea să dureze câteva luni.

Ce servicii suplimentare oferiți?

În plus, puteți comanda branding și identitate corporativă, redactare, promovare SEO, audit și analiză a site-ului, promovare SMM, dezvoltare de aplicații mobile, design web, asistență pentru site-uri web și multe altele.

Dezvoltarea și crearea de site-uri în Moldova, Chișinău. Studioul web WEBCRAFT
Dezvoltăm și creăm site-uri web la cheie la timp și fără erori.
Contactează-ne
+373 (69) 242 000
OFERIM REZISTENȚĂ LA SARCINI MARI

Organizăm o viteză mare de calcul și o funcționare neîntreruptă, cu un timp de răspuns scurt. Folosim capacitățile de echilibrare a încărcării și cloud computing pentru operațiunile de utilizator cheie și procesarea datelor în timp real pentru a îmbunătăți performanța.

OFERIM OPTIMIZARE COMPETENTĂ

Profitați la maximum de resursele hardware atunci când lucrați cu seturi mari de date. Dacă este necesar, optimizați utilizarea memoriei și a puterii de calcul disponibile utilizând arhitecturi gestionate de evenimente și distribuite. Experții noștri folosesc limbi comprimate pentru a obține performanțe mai bune, cu mai puține linii de cod.

OFERIM FIABILITATE MAXIMĂ

Dezvoltăm sisteme rezistente la defecțiuni ale componentelor, inclusiv defecțiuni software și de rețea și garantăm o disponibilitate ridicată a conținutului generat de utilizatori. Scopul nostru este zero timp inactiv al sistemului.

OFERIM SCALABILITATE

Cream sisteme fiabile care pot scala la mai multe nuclee pe unul sau mai multe servere din rețea. Sistemele scalabile pot gestiona o cantitate tot mai mare de muncă și pot spori interacțiunile multiplayer.