WEBCRAFT

Dezvoltăm și creăm site-uri web la cheie la timp și fără erori.

WEBCRAFT este o echipă tânără și progresivă de profesioniști. Știm ce ar trebui să fie un produs pe internet și cum să obținem cele mai bune rezultate. Măiestria digitală și gândirea inovatoare ajută la aducerea la viață a celor mai complexe și inovatoare proiecte. Suntem capabili să ne realizăm toate ideile și dorințele, să ducem afacerea dvs. la vârf și să vă sporim profiturile cu ajutorul soluțiilor de ultimă oră. Oferim un nivel ridicat de servicii și ne străduim să devenim parteneri pe termen lung.

Ce este SMM și la ce servește?

SMM este o metodă de promovare a bunurilor și serviciilor prin intermediul rețelelor sociale (Facebook, Instagram, VKontakte, Odnoklassniki etc.) Datorită rețelelor sociale, păstrați legătura cu publicul dvs., puteți primi rapid și ușor feedback, puteți răspunde la aplicații și întrebări , și să fie mereu în fruntea abonaților lor.

Cât costă suportul tehnic pentru site?

Costul depinde de funcțiile pe care trebuie să le îndeplinească asistența tehnică, de tipul de lucrări efectuate și de complexitatea acestora. Se formează fie pe baza sarcinii la îndemână, fie pe baza timpului petrecut pentru implementarea acesteia.

Ce este inclus în suportul tehnic al site-ului?

Asigurarea unei lucrări continue, modificarea aspectului (înlocuirea imaginilor, adăugarea de butoane, producerea de bannere etc.), programarea de noi funcții, protejarea datelor confidențiale, protejarea împotriva virușilor și hacking, găzduirea, domeniul, monitorizarea și multe altele.

Pentru ce este suportul tehnic?

Asistența tehnică este necesară pentru o funcționare rapidă și lină a site-ului, urmărirea și eliminarea virușilor și erorilor, instalarea și eliminarea modulelor.

Care sunt avantajele unei aplicații mobile?

Atrage un public țintă fidel. Construiți un contact mai strâns cu consumatorul. Stimulează activitatea: informează instantaneu despre noi produse și promoții. Urmăriți interesul din cadrul aplicației.

Care este dificultatea dezvoltării unei aplicații mobile?

O mulțime de timp și costuri financiare sunt asociate cu modul în care este construită comunicarea dintre client și contractor, pe ce dispozitive ar trebui lansat produsul dvs., precum și contabilizarea diferitelor versiuni ale sistemului de operare și a dimensiunilor ecranului gadgeturilor. Se cheltuie mult timp pentru testarea și depanarea unei aplicații - nu este atât de ușor să găsiți imediat chiar eroarea din cod care a făcut ca totul să meargă prost.

Cât costă dezvoltarea unei aplicații mobile?

Este nevoie de sute de ore pentru a dezvolta o aplicație mobilă, astfel încât costul aproximativ poate fi calculat folosind o formulă simplă: numărul de ore de dezvoltare înmulțit cu costul unei ore de lucru al unui specialist.

Care sunt principalele metode ale SMM?

Există o mulțime de metode de promovare. Cele mai populare dintre ele sunt modelarea imaginii companiei, blogging-ul, crearea de conținut vizual și textual, crearea de comunități, branding personal și diverse instrumente non-standard.

Care sunt avantajele promovării SMM?

Vă permite să măriți traficul și numărul de abonați și, prin urmare, vânzările. Gestionarea corectă a contului și comunicarea cu abonații sporesc loialitatea clienților. Capacitatea de a răspunde rapid la întrebările și dorințele clienților, precum și de a stabili relații pe termen lung și de încredere cu consumatorul.

Ce determină costul dezvoltării site-ului web?

Costul depinde de complexitatea proiectului, de designul său grafic, de numărul de pagini și de cantitatea de muncă. Prin urmare, înainte de a comanda un site web la cheie, decideți asupra scopului și sarcinilor pe care acesta ar trebui să le rezolve. Cu cât resursa va îndeplini mai multe funcții, cu atât costul este mai mare.

Cât costă un serviciu de design web?

Costul muncii depinde de mulți factori: complexitatea site-ului în sine, structura acestuia, numărul de pagini și elemente grafice, animație.

Este posibil să schimbați designul dacă aveți deja un site web?

Orice design devine depășit în timp. Timpul trece, gustul se schimbă și apar noi instrumente de promovare. Vom crea noi oportunități de proiectare web pentru dvs., dacă este necesar, vom transfera site-ul către un alt motor, vom adăuga instrumente interesante și utile și îl vom adapta la orice gadget.

Ce este mai bine - un șablon sau un design personalizat?

Totul depinde de ce fel de afacere aveți, ce nivel este și cât de serioasă este. Dacă aveți o pagină de destinație mică, puteți lua un șablon gata pregătit și îl puteți completa cu conținutul dvs. Dar un design individual va ridica statutul în ochii partenerilor și clienților, iar dezvoltarea unei identități corporative va face ca marca dvs. să fie recunoscută și distinsă de concurenți.

Ce anume NU ar trebui să se aștepte de la promovarea SEO?

Nimeni nu vă poate garanta un prim loc permanent în rezultatele căutării, doar pentru că depinde de mai multe motive. Încă nu va fi posibil să ajungeți la TOP pentru interogări într-un singur cuvânt. Și cel mai important, o bună promovare a site-ului web nu poate fi rapidă și ieftină. Rezultate bune nu pot fi obținute fără o muncă constantă pe site.

Ce rezultate să ne așteptăm de la promovarea SEO?

SEO va ajuta la creșterea traficului, precum și la îmbunătățirea calității acestuia. Drept urmare, numărul de vizite, numărul de aplicații și vânzările de pe site crește. Ne vom asigura că vă aflați pe primele linii în motoarele de căutare.

Ce este promovarea SEO?

Promovarea SEO este un instrument de marketing pentru aducerea unui site în TOPul motoarelor de căutare pentru a crește traficul și a genera în continuare venituri.

Ce servicii suplimentare oferiți?

În plus, puteți comanda branding și identitate corporativă, redactare, promovare SEO, audit și analiză a site-ului, promovare SMM, dezvoltare de aplicații mobile, design web, asistență pentru site-uri web și multe altele.

Cât durează dezvoltarea unui site web?

Dacă clientul oferă feedback la timp, furnizează conținut și este de acord cu promptitudine asupra structurii și designului, atunci termenul pentru producerea unui site web cu o funcționalitate minimă este de la 2 săptămâni la 2 luni. Dacă decideți să comandați un magazin online sau un site web de afaceri cu mai multe pagini, fiți pregătiți pentru ca lucrarea să dureze câteva luni.

Să discutăm despre proiect
Dezvoltarea și crearea de site-uri în Moldova, Chișinău. Studioul web WEBCRAFT
Dezvoltăm și creăm site-uri web la cheie la timp și fără erori.
Contactează-ne
+373 (69) 242 000

Magazinele online, site-urile corporative și de aterizare, soluțiile web individuale sunt instrumente care vă permit să vă extindeți afacerea, să vă fidelizați și să creșteți veniturile. WEBCRAFT oferă o soluție cuprinzătoare la probleme pentru orice domeniu de activitate.

Un magazin online este un instrument puternic pentru extinderea capacităților unei companii, a publicului țintă, a atragerii clienților, a scalării unei afaceri și a atingerii unui nivel complet nou. WEBCRAFT oferă o dezvoltare cuprinzătoare de la idee la lansare și suport.

Imagine, marcă, site-uri promoționale, cataloage - creșteți nivelul de recunoaștere și încredere în produsele / serviciile dvs., iar numărul comenzilor va crește. WEBCRAFT va crea imaginea companiei dvs. și va construi un flux interminabil de noi clienți.

Pagina de destinație este o pagină care încurajează utilizatorul să facă ceva. De exemplu, abonați-vă la un newsletter, solicitați o listă de prețuri, descărcați o prezentare. Putem atrage atenția unui potențial consumator, apoi să îi trezim dorința și, în cele din urmă, să provocăm acțiune.

Fără clopote și fluiere, fără duplicate sau clonare - un site 100% unic pentru afacerea dvs., care vă va deosebi de restul. Suntem pregătiți pentru orice soluții web non-standard în domeniul proiectării și funcționalității resurselor.

WEBCRAFT va oferi o creștere a numărului de aplicații și apeluri, creșterea popularității mărcii, extinderea acoperirii publicului țintă și promovarea site-ului web în motoarele de căutare.

Promovarea cuprinzătoare este o lucrare la scară largă în mai multe domenii în același timp, pentru a utiliza fondurile maxime disponibile pentru a obține profit și pentru a promova un site în TOP 10.

Optimizarea SEO este un complex de lucrări tehnice care vizează promovarea unui site. După aceea, resursa se ridică în lista rezultatelor căutării și ocupă o poziție de lider, ceea ce crește interesul și încrederea publicului țintă.

Vă permite să identificați erorile tehnice din site și deficiențele resurselor, să îmbunătățiți vizibilitatea și să eliminați erorile care îi afectează negativ poziția în rezultatele căutării. Pentru a obține o imagine completă, WEBCRAFT efectuează audituri interne și externe.

Designul individual se distinge prin originalitate completă și elaborare detaliată, are o anumită structură și concept, atrage, motivează și împinge vizitatorul la acțiune, creând o impresie pozitivă a companiei.

Designul receptiv este un design unic al site-ului, care este compatibil cu toate tipurile de dispozitive și va fi întotdeauna bine afișat atât pe un computer, cât și pe o tabletă și smartphone.

Ceea ce a fost popular acum câțiva ani nu mai este relevant astăzi. Proiectarea site-ului web va rezolva această problemă. Trebuie doar să știți când să o efectuați, ce să schimbați și cum să o faceți corect, apelând la profesioniști.

Dezvoltarea de design web este cartea de vizită a companiei, dezvăluind stilul și imaginea sa grafică. Acesta aduce usabilitate, exclusivitate și răspunde subiectului și nevoilor publicului țintă.

WEBCRAFT vizează eficiența și atragerea numărului maxim de public țintă, va forma o imagine pozitivă și va crea o poziționare favorabilă a mărcii, va atrage un număr mare de abonați și potențiali clienți.

Cea mai mare platformă pentru a promova afacerea dvs. astăzi. Miliarde de utilizatori și oportunități extinse fac publicitate prin intermediul Google una dintre cele mai eficiente platforme.  Personalizarea și optimizarea corectă necesită mult efort, iar noul rezultat este un instrument excelent pentru dezvoltarea afacerii dvs. și creșterea vânzărilor.

Promovarea prin Instagram vă permite să evidențiați publicul țintă de care aveți nevoie și să alegeți instrumentele necesare pentru a interacționa. Este perfect pentru promovarea propriului brand, serviciu și deschide oportunități excelente pentru promovarea afacerii dumneavoastră.

Numărul unu din lume pe piață. Mai mult de 1 miliard de clienți potențiali, a căror atenție poate fi atrasă. O modalitate ușoară și relativ bugetară de a obține informații utile, de a vă crește gradul de conștientizare și, bineînțeles, venitul dvs.

Asistența tehnică este un complex de lucrări care oferă soluționarea rapidă a problemelor și eliminarea eșecurilor în activitatea resurselor web. WEBCRAFT oferă asistență profesională pentru toate tipurile de site-uri web.