Suport tehnic

Asistența tehnică este un complex de lucrări care oferă soluționarea rapidă a problemelor și eliminarea eșecurilor în activitatea resurselor web. WEBCRAFT oferă asistență profesională pentru toate tipurile de site-uri web.

Aflați costul întreținerii site-ului dvs.
Echipa de asistență va asigura buna funcționare a site-ului dvs.
Hosting

Agenția Webcraft vă ajută să alegeți clienții care găzduiesc în mod corespunzător, să configurați o resursă pe ea și, de asemenea, să reacționeze rapid în caz de defecțiuni neașteptate. Rezolvarea în timp util a problemelor dvs.

Domeniu

Selecție, înregistrare sau reînnoire.

CMS (sistem de management)

În cazul unei funcționări incorecte, din cauza unei erori accidentale a angajatului dvs., din cauza problemelor interne ale administratorului sau a oricărei alte probleme care apare și interferează cu munca și creează erori - serviciul de suport tehnic al site-ului va ajuta pentru a elimina bug-uri, defecțiuni și avarii rapid, eficient și fiabil.

Protecție

Din păcate, proiectele de pe internet sunt supuse atacului virușilor, hack-urilor, găzduirii de scripturi a terțelor părți , atacatorilor. Toate acestea afectează viteza de încărcare, afișarea în căutare, apariția unui avertisment cu privire la activitatea discutabilă a resursei și recomandările de a nu o vizita (care este foarte critică pentru proiectele comerciale). Specialiștii noștri vor oferi un ajutor eficient în rezolvarea tuturor problemelor de securitate.

Cutii poștale

Aceasta este o componentă importantă a accesului la diferite funcții de resurse, precum și crearea unui e-mail cu nume de domeniu.

Copiere

Pentru a preveni situațiile neprevăzute de pierdere a datelor, precum și pentru a opri funcționarea gazdei-vom crea o copie suplimentară a resursei dvs. cu o posibilă re-locație.

Monitorizare

Serviciile de mentenanță a site-ului includ urmarirea: Disponibilității unei resurse pe Internet, restricții de găzduire, legături stricate, testarea formularelor de contact. Funcționalitatea principală - sub control constant.

Consultare

O calitate importantă a întreținerii și asistenței este comunicarea accesibilă și rezolvarea rapidă a oricăror defecțiuni sau probleme.

24/7

Specialiștii noștri oferă un set optim de măsuri care vizează eficiența continuă eficientă a platformei de internet, precum și sprijinul său în timpul promovării SEO.

Aflați costul întreținerii site-ului dvs.
Mai multe site-uri pe care le deservim
Să discutăm despre proiect
AVANTAJE DE COOPERARE CU WEBCRAFT

manager

în spatele resurselor dvs. este fixat un specialist permanent care va sfătui și va rezolva problemele tehnice

preț

Costurile de întreținere pe lună sunt mai ieftine decât angajarea unui membru al personalului

monitorizarea constantă

monitorizarea constantă evită riscurile în timpul optimizării SEO

personal calificat

Un grup larg de angajați calificați - indiferent de problemă, vă vom ajuta să o rezolvați.

experiență de lucru

Experiență extinsă pe piață elaborăriii și întreținerii site-urilor.

Remedierea erorilor

remedierea rapidă a erorilor și defecțiunilor în timpul orelor de lucru (rezolvarea problemelor critice este implementată și în afara programului de lucru)

FAQ

Ce este inclus în suportul tehnic al site-ului?

Asigurarea unei lucrări continue, modificarea aspectului (înlocuirea imaginilor, adăugarea de butoane, producerea de bannere etc.), programarea de noi funcții, protejarea datelor confidențiale, protejarea împotriva virușilor și hacking, găzduirea, domeniul, monitorizarea și multe altele.

Pentru ce este suportul tehnic?

Asistența tehnică este necesară pentru o funcționare rapidă și lină a site-ului, urmărirea și eliminarea virușilor și erorilor, instalarea și eliminarea modulelor.

Cât costă suportul tehnic pentru site?

Costul depinde de funcțiile pe care trebuie să le îndeplinească asistența tehnică, de tipul de lucrări efectuate și de complexitatea acestora. Se formează fie pe baza sarcinii la îndemână, fie pe baza timpului petrecut pentru implementarea acesteia.

Continut Asemanator

Creare și dezvoltarea site-urilor

Dezvoltarea și crearea de site-uri de orice tip și complexitate pentru a rezolva problemele afacerii dvs.

Mai multe detalii

Promovarea site-ului cu SEO

Promovarea SEO site-urilor în motoarele de căutare din Moldova

Mai multe detalii

Design web

Dezvoltarea și crearea designului site-ului web reprezintă aspectul, funcționalitatea și emoțiile

Mai multe detalii

Promovare SMM

Promovarea site-ului web prin cele mai populare rețele sociale din lume

Mai multe detalii
Dezvoltarea și crearea de site-uri în Moldova, Chișinău. Studioul web WEBCRAFT
Dezvoltăm și creăm site-uri web la cheie la timp și fără erori.
Contactează-ne
+373 (69) 242 000

Magazinele online, site-urile corporative și de aterizare, soluțiile web individuale sunt instrumente care vă permit să vă extindeți afacerea, să vă fidelizați și să creșteți veniturile. WEBCRAFT oferă o soluție cuprinzătoare la probleme pentru orice domeniu de activitate.

Un magazin online este un instrument puternic pentru extinderea capacităților unei companii, a publicului țintă, a atragerii clienților, a scalării unei afaceri și a atingerii unui nivel complet nou. WEBCRAFT oferă o dezvoltare cuprinzătoare de la idee la lansare și suport.

Imagine, marcă, site-uri promoționale, cataloage - creșteți nivelul de recunoaștere și încredere în produsele / serviciile dvs., iar numărul comenzilor va crește. WEBCRAFT va crea imaginea companiei dvs. și va construi un flux interminabil de noi clienți.

Pagina de destinație este o pagină care încurajează utilizatorul să facă ceva. De exemplu, abonați-vă la un newsletter, solicitați o listă de prețuri, descărcați o prezentare. Putem atrage atenția unui potențial consumator, apoi să îi trezim dorința și, în cele din urmă, să provocăm acțiune.

Fără clopote și fluiere, fără duplicate sau clonare - un site 100% unic pentru afacerea dvs., care vă va deosebi de restul. Suntem pregătiți pentru orice soluții web non-standard în domeniul proiectării și funcționalității resurselor.

WEBCRAFT va oferi o creștere a numărului de aplicații și apeluri, creșterea popularității mărcii, extinderea acoperirii publicului țintă și promovarea site-ului web în motoarele de căutare.

Promovarea cuprinzătoare este o lucrare la scară largă în mai multe domenii în același timp, pentru a utiliza fondurile maxime disponibile pentru a obține profit și pentru a promova un site în TOP 10.

Optimizarea SEO este un complex de lucrări tehnice care vizează promovarea unui site. După aceea, resursa se ridică în lista rezultatelor căutării și ocupă o poziție de lider, ceea ce crește interesul și încrederea publicului țintă.

Vă permite să identificați erorile tehnice din site și deficiențele resurselor, să îmbunătățiți vizibilitatea și să eliminați erorile care îi afectează negativ poziția în rezultatele căutării. Pentru a obține o imagine completă, WEBCRAFT efectuează audituri interne și externe.

Designul individual se distinge prin originalitate completă și elaborare detaliată, are o anumită structură și concept, atrage, motivează și împinge vizitatorul la acțiune, creând o impresie pozitivă a companiei.

Designul receptiv este un design unic al site-ului, care este compatibil cu toate tipurile de dispozitive și va fi întotdeauna bine afișat atât pe un computer, cât și pe o tabletă și smartphone.

Ceea ce a fost popular acum câțiva ani nu mai este relevant astăzi. Proiectarea site-ului web va rezolva această problemă. Trebuie doar să știți când să o efectuați, ce să schimbați și cum să o faceți corect, apelând la profesioniști.

Dezvoltarea de design web este cartea de vizită a companiei, dezvăluind stilul și imaginea sa grafică. Acesta aduce usabilitate, exclusivitate și răspunde subiectului și nevoilor publicului țintă.

WEBCRAFT vizează eficiența și atragerea numărului maxim de public țintă, va forma o imagine pozitivă și va crea o poziționare favorabilă a mărcii, va atrage un număr mare de abonați și potențiali clienți.

Cea mai mare platformă pentru a promova afacerea dvs. astăzi. Miliarde de utilizatori și oportunități extinse fac publicitate prin intermediul Google una dintre cele mai eficiente platforme.  Personalizarea și optimizarea corectă necesită mult efort, iar noul rezultat este un instrument excelent pentru dezvoltarea afacerii dvs. și creșterea vânzărilor.

Promovarea prin Instagram vă permite să evidențiați publicul țintă de care aveți nevoie și să alegeți instrumentele necesare pentru a interacționa. Este perfect pentru promovarea propriului brand, serviciu și deschide oportunități excelente pentru promovarea afacerii dumneavoastră.

Numărul unu din lume pe piață. Mai mult de 1 miliard de clienți potențiali, a căror atenție poate fi atrasă. O modalitate ușoară și relativ bugetară de a obține informații utile, de a vă crește gradul de conștientizare și, bineînțeles, venitul dvs.

Asistența tehnică este un complex de lucrări care oferă soluționarea rapidă a problemelor și eliminarea eșecurilor în activitatea resurselor web. WEBCRAFT oferă asistență profesională pentru toate tipurile de site-uri web.