Suport tehnic

Echipa de asistență va asigura buna funcționare a site-ului dvs.

După elaborarea și lansarea site - ului în lucru, următorul pas important este asistența tehnică. O muncă stabilă înseamnă o muncă constantă pe site, promovarea și îmbunătățirea eficienței acestuia. 

01
Hosting

Agenția Webcraft vă ajută să alegeți clienții care găzduiesc în mod corespunzător, să configurați o resursă pe ea și, de asemenea, să reacționeze rapid în caz de defecțiuni neașteptate. Rezolvarea în timp util a problemelor dvs.

02
Domeniu

Selecție, înregistrare sau reînnoire.

03
CMS (sistem de management)

În cazul unei funcționări incorecte, din cauza unei erori accidentale a angajatului dvs., din cauza problemelor interne ale administratorului sau a oricărei alte probleme care apare și interferează cu munca și creează erori - serviciul de suport tehnic al site-ului va ajuta pentru a elimina bug-uri, defecțiuni și avarii rapid, eficient și fiabil.

04
Protecție

Din păcate, proiectele de pe internet sunt supuse atacului virușilor, hack-urilor, găzduirii de scripturi a terțelor părți , atacatorilor. Toate acestea afectează viteza de încărcare, afișarea în căutare, apariția unui avertisment cu privire la activitatea discutabilă a resursei și recomandările de a nu o vizita (care este foarte critică pentru proiectele comerciale). Specialiștii noștri vor oferi un ajutor eficient în rezolvarea tuturor problemelor de securitate.

05
Cutii poștale

Aceasta este o componentă importantă a accesului la diferite funcții de resurse, precum și crearea unui e-mail cu nume de domeniu.

06
Copiere

Pentru a preveni situațiile neprevăzute de pierdere a datelor, precum și pentru a opri funcționarea gazdei-vom crea o copie suplimentară a resursei dvs. cu o posibilă re-locație.

07
Monitorizare

Serviciile de mentenanță a site-ului includ urmarirea: Disponibilității unei resurse pe Internet, restricții de găzduire, legături stricate, testarea formularelor de contact. Funcționalitatea principală - sub control constant.

08
Consultare

O calitate importantă a întreținerii și asistenței este comunicarea accesibilă și rezolvarea rapidă a oricăror defecțiuni sau probleme.

09
24/7

Specialiștii noștri oferă un set optim de măsuri care vizează eficiența continuă eficientă a platformei de internet, precum și sprijinul său în timpul promovării SEO.

Mai multe site-uri pe care le deservim
AVANTAJE DE COOPERARE CU WEBCRAFT
01
manager

în spatele resurselor dvs. este fixat un specialist permanent care va sfătui și va rezolva problemele tehnice

02
preț

Costurile de întreținere pe lună sunt mai ieftine decât angajarea unui membru al personalului

03
monitorizarea constantă

monitorizarea constantă evită riscurile în timpul optimizării SEO

04
personal calificat

Un grup larg de angajați calificați - indiferent de problemă, vă vom ajuta să o rezolvați.

05
experiență de lucru

Experiență extinsă pe piață elaborăriii și întreținerii site-urilor.

06
Remedierea erorilor

remedierea rapidă a erorilor și defecțiunilor în timpul orelor de lucru (rezolvarea problemelor critice este implementată și în afara programului de lucru)

Să discutăm despre proiect
Cât costă și ce este inclus

Hosting

de la 30 euro

Domen

de la 30 euro

CMS (SISTEM DE MANAGEMENT)

de la 250 euro

PROTECȚIE

de la 50 euro

CUTII POȘTALE

de la 30 euro

COPIERE (BACKUP)

de la 30 euro

MONITORIZARE

de la 100 euro

CONSULTATIE

Gratis
FAQ

Care sunt etapele de dezvoltare a unui website ❓

Începem dezvoltarea cu designul web, unde studiem principiile și valorile afaceri, definim obiective, sarcinile și indicatori de performanță prin care vom măsura eficacitatea site-ului. Apoi studiem piața, concurenții, clienții, creăm prototipuri, testăm și aprobăm. După aprobare, întocmim o specificație tehnică, desenăm design web, scriere în HTML, programăm, testăm, facem training pentru administrare și îl transmitem în posesia clientului.

 

Cît costă crearea unui website ❓

Prețul unui website este direct proporțional cu timpul necesar dezvoltării acestuia.Acest imp este atribuit specialiștilor. Tarifele variază în funcție de calificările expertului și de complexitatea funcționalului.

Care este timpul de execuție a unui website ❓

Dacă aveți creat o strategie sau un plan cu funcționalul dorit și rezultatul final, vă implicați pe durata proiectului și dați feedback rapid - dezvoltarea proiectului va dura 1 - 4 luni. Proiectele complexe pot avea o durată de la 6 la 12 luni.

Dezvoltarea și crearea de site-uri în Moldova, Chișinău. Studioul web WEBCRAFT

Dezvoltăm. Integrăm. Sustinem. Soluții complexe la timp și fără erori

Contactează-ne
WEBCRAFT
to top
0%
Drag View Close play