Creare și dezvoltarea site-urilor

Magazinele online, site-urile corporative și de aterizare, soluțiile web individuale sunt instrumente care vă permit să vă extindeți afacerea, să vă fidelizați și să creșteți veniturile. WEBCRAFT oferă o soluție cuprinzătoare la probleme pentru orice domeniu de activitate.

Aflați costul și durata dezvoltării site-ului dvs. web
Dezvoltarea și crearea de site-uri de orice tip și complexitate pentru a rezolva problemele afacerii dvs.

Magazine online la cheie

Crearea de magazine online de orice complexitate la cheie

Mai multe detalii

Site-uri de afaceri corporative

Dezvoltarea și crearea de site-uri corporative de afaceri

Mai multe detalii

Soluții WEB personalizate

Dezvoltarea de site-uri individuale pentru rezolvarea oricăror probleme

Mai multe detalii
Aflați costul și durata dezvoltării site-ului dvs. web
Ultimele proiecte de dezvoltare site web
Să discutăm despre proiect
Ce obțineți prin comanda unui site în studioul nostru web

DESIGN PERSONALIZAT

Vom asigura compania dvs., cu marcă recunoscută cu un design unic. Combinăm simplitatea, funcționalitatea și componența vizuală plăcută. Cel mai convenabil și ușor de utilizat site-ul pentru clienții dumneavoastră.

STANDARDE DE SIGURANȚĂ

Oferim protecție site-ului la începutul elaborării. Remediem problemele de protecție și securitate ale datelor și site-ului. Consultăm și analizăm nivelul de protecție al site-ului dvs.

BUNA FUNCȚIONARE

Colaborăm cu platforme cloud robuste pentru stocarea și implementarea site-ului. Oferim toate condițiile pentru ca site-ul dvs. să fie permanent în modul de lucru.

Scalabilitate

În timpul fazei de elaborare, luăm în considerare faptul că numărul de vizitatori ai site-ului dvs. va crește, iar numărul de intrări în directoare, tranzacții, conturi și așa mai departe crește cu ei. Prin urmare, atunci când elaborăm un site, luăm în considerare toate nuanțele de optimizare, astfel încât site-ul dvs. să aibă întotdeauna valori de mare viteză.

TEHNOLOGII MODERNE

Folosim tehnologii moderne și dovedite pentru a crea site-uri care să răspundă tuturor normelor de viteză necesare în momentul dezvoltării și să fie susținute de toate browserele și dispozitivele.

FUNCȚIONALITATEA

Creăm nu doar site-uri, ci site-uri care vor asigura o performanță excelentă a clienților pe orice dispozitiv și vor funcționa mai repede decât concurenții. Mobile, tablete, PC-uri, laptop-uri, -site-ul dvs. va fi cel mai bun peste tot.

Întrebări frecvente

Ce determină costul dezvoltării site-ului web?

Costul depinde de complexitatea proiectului, de designul său grafic, de numărul de pagini și de cantitatea de muncă. Prin urmare, înainte de a comanda un site web la cheie, decideți asupra scopului și sarcinilor pe care acesta ar trebui să le rezolve. Cu cât resursa va îndeplini mai multe funcții, cu atât costul este mai mare.

Cât durează dezvoltarea unui site web?

Dacă clientul oferă feedback la timp, furnizează conținut și este de acord cu promptitudine asupra structurii și designului, atunci termenul pentru producerea unui site web cu o funcționalitate minimă este de la 2 săptămâni la 2 luni. Dacă decideți să comandați un magazin online sau un site web de afaceri cu mai multe pagini, fiți pregătiți pentru ca lucrarea să dureze câteva luni.

Ce servicii suplimentare oferiți?

În plus, puteți comanda branding și identitate corporativă, redactare, promovare SEO, audit și analiză a site-ului, promovare SMM, dezvoltare de aplicații mobile, design web, asistență pentru site-uri web și multe altele.

Dezvoltarea și crearea de site-uri în Moldova, Chișinău. Studioul web WEBCRAFT
Dezvoltăm și creăm site-uri web la cheie la timp și fără erori.
Contactează-ne
+373 (69) 242 000
CERCETARE ȘI DEZVOLTARE STRATEGIILOR

Înainte de elaborarea site-ului, se studiază particularitățile bunurilor și serviciilor. Se desfășoară un studiu detaliat al pieței și al concurenților, care permite crearea structurii viitorului site. Sunt în curs de elaborare a termenilor de referință pe care va fi elaborat site-ul web. Toți principalii concurenți sunt analizați, le studiem caracteristicile, avantajele pentru a le depăși în continuare în ceea ce privește calitatea și eficiența site-ului.

ELABORAREA PROIECTĂRII

Prima etapă a creării site-ului. Proiectarea site-ului este în curs de elaborare, luând în considerare caracteristicile produsului sau serviciului. Pe baza analizei detaliate a concurenților și a pieței, designerii determină cel mai potrivit design al site-ului. Se creează un stil unificat al companiei, subliniind caracteristicile și dorințele sale, datorită cărora se câștigă recunoaștere în spațiul online. Designul utilizează culori și elemente de marcă. Absolut toate detaliile sunt elaborate, design UX, design UI, aspect.

PROGRAMARE

Odată ce designul a fost aprobat, începem să dezvoltăm componenta tehnică a site-ului. Sarcina principală este de a face site-ul convenabil, rapid, frumos și unic. Programatorii pe baza proiectului de design creeaza structura de lucru a site-ului. În timpul elaborării, fiecare element este testat și toate erorile sunt eliminate. Scopul nostru principal este de a oferi un site rapid, modern, actualizat pentru a atrage clienții și de a crește vânzările.

CONECTAREA SERVICIILOR DE LA TERȚI

În această etapă, integrarea serviciilor terțe și a Apis este în curs de desfășurare. Toate serviciile necesare sunt conectate, aprobate în termenii de referință pentru elaborarea site-ului. Sistemele de plată, CRM, sălile de chat și alte aplicații necesare sunt conectate. În paralel, toate serviciile sunt testate și datele sunt analizate pentru a determina eficiența serviciilor și viteza acestora. Site-ul este, de asemenea, verificat pentru ușurința de utilizare.

SECURITATE ȘI SIGURANȚĂ

Serviciile sunt conectate pentru a asigura protecția și securitatea site-ului dvs. Analiza utilizării resurselor, identificarea și eliminarea locurilor «vulnerabile» și site-ul dvs. primește protecția necesară împotriva software-ului dăunător. Automatizarea de rezervă și alte măsuri sunt luate pentru a vă proteja datele de pierderi, furt și alte acțiuni rău intenționate.

LANSAREA ȘI SUPORTUL SITE-ULUI

La sfârșitul tuturor etapelor de dezvoltare a site-ului, efectuăm testarea globală a site-ului, după care este încărcat pe serverul dvs. Și este eliberat. Datorită optimizării bune, design de înaltă calitate, lucru rapid și nivel ridicat de protecție, site-ul are o șansă mare de a obține pe partea de sus a ratei de căutare. După lansarea site-ului, suntem gata să oferim suport tehnic, perfecționare și dezvoltare ulterioară a site-ului dvs. WEBCRAFT este întotdeauna gata să vă ajute.