Dezvoltare și creare de site-uri web

Dezvoltarea și crearea de site-uri pentru rezolvarea problemelor afacerii dvs. în Moldova

Avem o vastă experiență în proiectarea și crearea de site-uri, e-commerce soluții și magazine online de orice complexitate. Fiecare site elaborat în compania noastră este un set complet de servicii care include analiza, proiectarea, designer, layout - ul, elaborarea, lansarea și aducerea site-ului dvs. pe piață. De asemenea, oferim o garanție, servicii și o dezvoltare ulterioară a fiecărui site elaborat de compania noastră, experiența noastră de lucru vă permite să creați site-uri web care să vă ajute să vă dezvoltați și să vă accelerați afacerea.

Etapele dezvoltării site-ului la cheie
01
CERCETARE ȘI DEZVOLTARE STRATEGIILOR

Înainte de elaborarea site-ului, se studiază particularitățile bunurilor și serviciilor. Se desfășoară un studiu detaliat al pieței și al concurenților, care permite crearea structurii viitorului site. Sunt în curs de elaborare a termenilor de referință pe care va fi elaborat site-ul web. Toți principalii concurenți sunt analizați, le studiem caracteristicile, avantajele pentru a le depăși în continuare în ceea ce privește calitatea și eficiența site-ului.

02
ELABORAREA PROIECTĂRII

Prima etapă a creării site-ului. Proiectarea site-ului este în curs de elaborare, luând în considerare caracteristicile produsului sau serviciului. Pe baza analizei detaliate a concurenților și a pieței, designerii determină cel mai potrivit design al site-ului. Se creează un stil unificat al companiei, subliniind caracteristicile și dorințele sale, datorită cărora se câștigă recunoaștere în spațiul online. Designul utilizează culori și elemente de marcă. Absolut toate detaliile sunt elaborate, design UX, design UI, aspect.

03
PROGRAMARE

Odată ce designul a fost aprobat, începem să dezvoltăm componenta tehnică a site-ului. Sarcina principală este de a face site-ul convenabil, rapid, frumos și unic. Programatorii pe baza proiectului de design creeaza structura de lucru a site-ului. În timpul elaborării, fiecare element este testat și toate erorile sunt eliminate. Scopul nostru principal este de a oferi un site rapid, modern, actualizat pentru a atrage clienții și de a crește vânzările.

04
CONECTAREA SERVICIILOR DE LA TERȚI

În această etapă, integrarea serviciilor terțe și a Apis este în curs de desfășurare. Toate serviciile necesare sunt conectate, aprobate în termenii de referință pentru elaborarea site-ului. Sistemele de plată, CRM, sălile de chat și alte aplicații necesare sunt conectate. În paralel, toate serviciile sunt testate și datele sunt analizate pentru a determina eficiența serviciilor și viteza acestora. Site-ul este, de asemenea, verificat pentru ușurința de utilizare.

05
SECURITATE ȘI SIGURANȚĂ

Serviciile sunt conectate pentru a asigura protecția și securitatea site-ului dvs. Analiza utilizării resurselor, identificarea și eliminarea locurilor «vulnerabile» și site-ul dvs. primește protecția necesară împotriva software-ului dăunător. Automatizarea de rezervă și alte măsuri sunt luate pentru a vă proteja datele de pierderi, furt și alte acțiuni rău intenționate.

06
LANSAREA ȘI SUPORTUL SITE-ULUI

La sfârșitul tuturor etapelor de dezvoltare a site-ului, efectuăm testarea globală a site-ului, după care este încărcat pe serverul dvs. Și este eliberat. Datorită optimizării bune, design de înaltă calitate, lucru rapid și nivel ridicat de protecție, site-ul are o șansă mare de a obține pe partea de sus a ratei de căutare. După lansarea site-ului, suntem gata să oferim suport tehnic, perfecționare și dezvoltare ulterioară a site-ului dvs. WEBCRAFT este întotdeauna gata să vă ajute.

Ultimele proiecte de dezvoltare site web
Ce obțineți prin comanda unui site în studioul nostru web
01
DESIGN PERSONALIZAT

Vom asigura compania dvs., cu marcă recunoscută cu un design unic. Combinăm simplitatea, funcționalitatea și componența vizuală plăcută. Cel mai convenabil și ușor de utilizat site-ul pentru clienții dumneavoastră.

02
STANDARDE DE SIGURANȚĂ

Oferim protecție site-ului la începutul elaborării. Remediem problemele de protecție și securitate ale datelor și site-ului. Consultăm și analizăm nivelul de protecție al site-ului dvs.

03
BUNA FUNCȚIONARE

Colaborăm cu platforme cloud robuste pentru stocarea și implementarea site-ului. Oferim toate condițiile pentru ca site-ul dvs. să fie permanent în modul de lucru.

04
Scalabilitate

În timpul fazei de elaborare, luăm în considerare faptul că numărul de vizitatori ai site-ului dvs. va crește, iar numărul de intrări în directoare, tranzacții, conturi și așa mai departe crește cu ei. Prin urmare, atunci când elaborăm un site, luăm în considerare toate nuanțele de optimizare, astfel încât site-ul dvs. să aibă întotdeauna valori de mare viteză.

05
TEHNOLOGII MODERNE

Folosim tehnologii moderne și dovedite pentru a crea site-uri care să răspundă tuturor normelor de viteză necesare în momentul dezvoltării și să fie susținute de toate browserele și dispozitivele.

06
FUNCȚIONALITATEA

Creăm nu doar site-uri, ci site-uri care vor asigura o performanță excelentă a clienților pe orice dispozitiv și vor funcționa mai repede decât concurenții. Mobile, tablete, PC-uri, laptop-uri, -site-ul dvs. va fi cel mai bun peste tot.

Să discutăm despre proiect
Prețuri pentru soluții complexe pentru dezvoltarea site-ului web

Dezvoltare magazin online

de la 1200 euro

Dezvoltarea unui site web corporativ

de la 800 euro

Dezvoltarea sitului de aterizare

de la 350 euro

Dezvoltarea unui site web individual

de la 750 euro

Auditul site-ului

de la 50 euro
Întrebări frecvente

Care sunt etapele de dezvoltare a unui website ❓

Începem dezvoltarea cu designul web, unde studiem principiile și valorile afaceri, definim obiective, sarcinile și indicatori de performanță prin care vom măsura eficacitatea site-ului. Apoi studiem piața, concurenții, clienții, creăm prototipuri, testăm și aprobăm. După aprobare, întocmim o specificație tehnică, desenăm design web, scriere în HTML, programăm, testăm, facem training pentru administrare și îl transmitem în posesia clientului.

 

Cît costă crearea unui website ❓

Prețul unui website este direct proporțional cu timpul necesar dezvoltării acestuia.Acest imp este atribuit specialiștilor. Tarifele variază în funcție de calificările expertului și de complexitatea funcționalului.

Care este timpul de execuție a unui website ❓

Dacă aveți creat o strategie sau un plan cu funcționalul dorit și rezultatul final, vă implicați pe durata proiectului și dați feedback rapid - dezvoltarea proiectului va dura 1 - 4 luni. Proiectele complexe pot avea o durată de la 6 la 12 luni.

Dezvoltarea și crearea de site-uri în Moldova, Chișinău. Studioul web WEBCRAFT

Dezvoltăm. Integrăm. Sustinem. Soluții complexe la timp și fără erori

Contactează-ne
WEBCRAFT
to top
0%
Drag View Close play