Design site-ului individual

Designul individual se distinge prin originalitate completă și elaborare detaliată, are o anumită structură și concept, atrage, motivează și împinge vizitatorul la acțiune, creând o impresie pozitivă a companiei.

Aflați costul și termenii dezvoltării designului
Aflați costul și termenii dezvoltării designului
Muncim pentru rezultate
Să discutăm despre proiect
Avantajele de a lucra cu noi

O EXPERIENȚĂ COLOSALĂ

LOCAȚIE DISPONIBILĂ

EXPERȚI ÎN POSESIA TEHNOLOGIEI

Lucrăm cu peste 20 de tehnologii diferite

NU EXISTĂ NICIUN PROIECT EȘUAT

sau un proiect care ne-ar face să roșim.

ECHIPĂ

Statul cu calificare înaltă

Întrebări frecvente

Ce este mai bine - un șablon sau un design personalizat?

Totul depinde de ce fel de afacere aveți, ce nivel este și cât de serioasă este. Dacă aveți o pagină de destinație mică, puteți lua un șablon gata pregătit și îl puteți completa cu conținutul dvs. Dar un design individual va ridica statutul în ochii partenerilor și clienților, iar dezvoltarea unei identități corporative va face ca marca dvs. să fie recunoscută și distinsă de concurenți.

Este posibil să schimbați designul dacă aveți deja un site web?

Orice design devine depășit în timp. Timpul trece, gustul se schimbă și apar noi instrumente de promovare. Vom crea noi oportunități de proiectare web pentru dvs., dacă este necesar, vom transfera site-ul către un alt motor, vom adăuga instrumente interesante și utile și îl vom adapta la orice gadget.

Cât costă un serviciu de design web?

Costul muncii depinde de mulți factori: complexitatea site-ului în sine, structura acestuia, numărul de pagini și elemente grafice, animație.

Dezvoltarea și crearea de site-uri în Moldova, Chișinău. Studioul web WEBCRAFT
Dezvoltăm și creăm site-uri web la cheie la timp și fără erori.
Contactează-ne
+373 (69) 242 000
Pregătirea

Completați un brief, împreună definim sarcina de afaceri a proiectului, investigăm și analizăm site-uri concurențiale similare.

Discuție

Procesul implică nu numai designeri, dar, de asemenea, un manager care conduce proiectul. În acest moment, ideile originale sunt generate, structura este dezvoltată, schema de culori, gradul de utilizare și multe altele.

CREAREA UNUI ASPECT

În acest stadiu, se decide unde vor fi amplasate elementele de bază ale site-ului, cum vor arăta. Se dezvoltă o navigare convenabilă și intuitivă.

Aprobare

Aici evaluați cât de mult design-ul creat se potrivește cu sarcina furnizată. Dacă este necesar, se fac modificări.