Soluții WEB personalizate

Dezvoltarea de site-uri individuale pentru rezolvarea oricăror probleme

WEBCRAFT oferă un serviciu de elaborare și creare a oricăror site-uri și soluții web care nu se încadrează în cadrul tipurilor standard de site-uri web. Vom crea designul și funcționalitatea de care aveți nevoie.

01
SISTEME DE AUTOMATIZARE A AFACERILOR

CRM personalizat, ERP, sisteme de afiliere și alte soluții de afaceri pentru automatizarea eficientă a proceselor de afaceri.

02
SOLUȚII DE COMERȚ ELECTRONIC

Sisteme de comerț electronic B2B, B2C și C2C, magazine online sigure și stabile, piețe online și licitații.

03
SOLUȚII WEB CORPORATIVE

Soluții web pentru afaceri: depozite de documente, software de flux de lucru, bloguri corporative, forumuri, software de planificare.

04
DEZVOLTAREA SAAS

Dezvoltăm soluții sofisticate SaaS -care sunt sigure, eficiente și inovatoare.

05
COMUNITĂȚI ȘI PORTALURI

Portaluri orientate social, comunități, rețele sociale, sisteme complexe de comunicare multimedia.

06
JOCURI ȘI DIVERTISMENT

Slot machines, jocuri online, cazinouri, jocuri de noroc și servicii de divertisment cu grafică 3D de înaltă calitate.

Funcționalitate complexă cu performanțe maxime
01
OFERIM REZISTENȚĂ LA SARCINI MARI

Organizăm o viteză mare de calcul și o funcționare neîntreruptă, cu un timp de răspuns scurt. Folosim capacitățile de echilibrare a încărcării și cloud computing pentru operațiunile de utilizator cheie și procesarea datelor în timp real pentru a îmbunătăți performanța.

02
OFERIM OPTIMIZARE COMPETENTĂ

Profitați la maximum de resursele hardware atunci când lucrați cu seturi mari de date. Dacă este necesar, optimizați utilizarea memoriei și a puterii de calcul disponibile utilizând arhitecturi gestionate de evenimente și distribuite. Experții noștri folosesc limbi comprimate pentru a obține performanțe mai bune, cu mai puține linii de cod.

03
OFERIM FIABILITATE MAXIMĂ

Dezvoltăm sisteme rezistente la defecțiuni ale componentelor, inclusiv defecțiuni software și de rețea și garantăm o disponibilitate ridicată a conținutului generat de utilizatori. Scopul nostru este zero timp inactiv al sistemului.

04
OFERIM SCALABILITATE

Cream sisteme fiabile care pot scala la mai multe nuclee pe unul sau mai multe servere din rețea. Sistemele scalabile pot gestiona o cantitate tot mai mare de muncă și pot spori interacțiunile multiplayer.

Vom rezolva orice sarcină care ni se atribuie
Să discutăm despre proiect
Costul aproximativ al dezvoltării unui site web pentru proiectul dvs.

Dezvoltarea unui site web individual

de la 750 euro

Auditul site-ului

de la 50 euro
Întrebări frecvente

Care sunt etapele de dezvoltare a unui website ❓

Începem dezvoltarea cu designul web, unde studiem principiile și valorile afaceri, definim obiective, sarcinile și indicatori de performanță prin care vom măsura eficacitatea site-ului. Apoi studiem piața, concurenții, clienții, creăm prototipuri, testăm și aprobăm. După aprobare, întocmim o specificație tehnică, desenăm design web, scriere în HTML, programăm, testăm, facem training pentru administrare și îl transmitem în posesia clientului.

 

Cît costă crearea unui website ❓

Prețul unui website este direct proporțional cu timpul necesar dezvoltării acestuia.Acest imp este atribuit specialiștilor. Tarifele variază în funcție de calificările expertului și de complexitatea funcționalului.

Care este timpul de execuție a unui website ❓

Dacă aveți creat o strategie sau un plan cu funcționalul dorit și rezultatul final, vă implicați pe durata proiectului și dați feedback rapid - dezvoltarea proiectului va dura 1 - 4 luni. Proiectele complexe pot avea o durată de la 6 la 12 luni.

Dezvoltarea și crearea de site-uri în Moldova, Chișinău. Studioul web WEBCRAFT

Dezvoltăm. Integrăm. Sustinem. Soluții complexe la timp și fără erori

Contactează-ne
WEBCRAFT
to top
0%
Drag View Close play