Site-uri de afaceri corporative

Imagine, marcă, site-uri promoționale, cataloage - creșteți nivelul de recunoaștere și încredere în produsele / serviciile dvs., iar numărul comenzilor va crește. WEBCRAFT va crea imaginea companiei dvs. și va construi un flux interminabil de noi clienți.

Aflați costul și durata dezvoltării site-ului dvs. web
Dezvoltarea și crearea de site-uri corporative de afaceri
SITE-URI PENTRU COMPANII B2B/B2C

Site-uri moderne, adaptive, rapide, cu funcționalitate bună, care vă va face unice și memorabile, ceea ce va oferi posibilitatea de a vă evidenția printre concurenți.

IMAGINE / RESURSE DE MARCĂ

Vom crea un site modern și funcțional, care răspunde solicitărilor și stilului companiei dvs

SITE-URI PROMOȚIONALE / DIRECTOARE ONLINE

Site-uri pentru prezentare, publicitate, promovare sau vânzare de produse sau servicii online.

SOLUȚII WEB PERSONALIZATE PENTRU AFACERI

Elaborarea sistemelor și serviciilor unice pentru o productivitate maximă în comunicarea utilizatorului cu site-ul.

DESIGN, REPROIECTAREA SITE-URILOR DE AFACERI

Dezvoltarea designului site-ului, ținând cont de cerințele, tendințele actuale și de confortul maxim de utilizat.

INTERNET MARKETING PENTRU SITE-URI CORPORATIVE

Promovarea site-ului prin intermediul unui complex de lucrări de optimizare și indexare a site - ului, pentru a crește numărul de vizitatori.

Aflați costul și durata dezvoltării site-ului dvs. web
Ultimele noastre lucrări privind dezvoltarea site-urilor corporative
Să discutăm despre proiect
Site-uri web moderne pentru promovarea companiilor și mărcilor

DESIGN DE MARCĂ CARE COMPLETEAZĂ MARJA

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE COMUNICAREA PRIN ANIMAȚII 3D ȘI ELEMENTE INTERACTIVE

COLECTEAZĂ DATELE CORECTE PENTRU A LUCRA CU UTILIZATORII DE SISTEM

SCALATE CU UȘURINȚĂ ȘI SE INTEGREAZĂ CU ORICE CRM / ERP SISTEME ȘI API-URI DE RESURSE TERȚE PĂRȚI

DISPUN DE SECURITATE RIDICATĂ ȘI VITEZĂ DE ÎNCĂRCARE CU INTERFAȚĂ DE CONTROL UȘOR DE UTILIZAT

Întrebări frecvente

Ce determină costul dezvoltării site-ului web?

Costul depinde de complexitatea proiectului, de designul său grafic, de numărul de pagini și de cantitatea de muncă. Prin urmare, înainte de a comanda un site web la cheie, decideți asupra scopului și sarcinilor pe care acesta ar trebui să le rezolve. Cu cât resursa va îndeplini mai multe funcții, cu atât costul este mai mare.

Cât durează dezvoltarea unui site web?

Dacă clientul oferă feedback la timp, furnizează conținut și este de acord cu promptitudine asupra structurii și designului, atunci termenul pentru producerea unui site web cu o funcționalitate minimă este de la 2 săptămâni la 2 luni. Dacă decideți să comandați un magazin online sau un site web de afaceri cu mai multe pagini, fiți pregătiți pentru ca lucrarea să dureze câteva luni.

Ce servicii suplimentare oferiți?

În plus, puteți comanda branding și identitate corporativă, redactare, promovare SEO, audit și analiză a site-ului, promovare SMM, dezvoltare de aplicații mobile, design web, asistență pentru site-uri web și multe altele.

Continut Asemanator

Magazine online la cheie

Crearea de magazine online de orice complexitate la cheie

Mai multe detalii

Soluții WEB personalizate

Dezvoltarea de site-uri individuale pentru rezolvarea oricăror probleme

Mai multe detalii
Dezvoltarea și crearea de site-uri în Moldova, Chișinău. Studioul web WEBCRAFT
Dezvoltăm și creăm site-uri web la cheie la timp și fără erori.
Contactează-ne
+373 (69) 242 000
CERCETARE ȘI DEZVOLTARE STRATEGIILOR

Înainte de elaborarea site-ului, se studiază particularitățile bunurilor și serviciilor. Se desfășoară un studiu detaliat al pieței și al concurenților, care permite crearea structurii viitorului site. Sunt în curs de elaborare a termenilor de referință pe care va fi elaborat site-ul web. Toți principalii concurenți sunt analizați, le studiem caracteristicile, avantajele pentru a le depăși în continuare în ceea ce privește calitatea și eficiența site-ului.

ELABORAREA PROIECTĂRII

Prima etapă a creării site-ului. Proiectarea site-ului este în curs de elaborare, luând în considerare caracteristicile produsului sau serviciului. Pe baza analizei detaliate a concurenților și a pieței, designerii determină cel mai potrivit design al site-ului. Se creează un stil unificat al companiei, subliniind caracteristicile și dorințele sale, datorită cărora se câștigă recunoaștere în spațiul online. Designul utilizează culori și elemente de marcă. Absolut toate detaliile sunt elaborate, design UX, design UI, aspect.

PROGRAMARE

Odată ce designul a fost aprobat, începem să dezvoltăm componenta tehnică a site-ului. Sarcina principală este de a face site-ul convenabil, rapid, frumos și unic. Programatorii pe baza proiectului de design creeaza structura de lucru a site-ului. În timpul elaborării, fiecare element este testat și toate erorile sunt eliminate. Scopul nostru principal este de a oferi un site rapid, modern, actualizat pentru a atrage clienții și de a crește vânzările.

CONECTAREA SERVICIILOR DE LA TERȚI

În această etapă, integrarea serviciilor terțe și a Apis este în curs de desfășurare. Toate serviciile necesare sunt conectate, aprobate în termenii de referință pentru elaborarea site-ului. Sistemele de plată, CRM, sălile de chat și alte aplicații necesare sunt conectate. În paralel, toate serviciile sunt testate și datele sunt analizate pentru a determina eficiența serviciilor și viteza acestora. Site-ul este, de asemenea, verificat pentru ușurința de utilizare.

SECURITATE ȘI SIGURANȚĂ

Serviciile sunt conectate pentru a asigura protecția și securitatea site-ului dvs. Analiza utilizării resurselor, identificarea și eliminarea locurilor «vulnerabile» și site-ul dvs. primește protecția necesară împotriva software-ului dăunător. Automatizarea de rezervă și alte măsuri sunt luate pentru a vă proteja datele de pierderi, furt și alte acțiuni rău intenționate.

LANSAREA ȘI SUPORTUL SITE-ULUI

La sfârșitul tuturor etapelor de dezvoltare a site-ului, efectuăm testarea globală a site-ului, după care este încărcat pe serverul dvs. Și este eliberat. Datorită optimizării bune, design de înaltă calitate, lucru rapid și nivel ridicat de protecție, site-ul are o șansă mare de a obține pe partea de sus a ratei de căutare. După lansarea site-ului, suntem gata să oferim suport tehnic, perfecționare și dezvoltare ulterioară a site-ului dvs. WEBCRAFT este întotdeauna gata să vă ajute.