Optimizarea site-ului SEO

Optimizare internă a site-ului web pentru motoarele de căutare

Cel mai important factor în promovarea site-ului este optimizarea internă. Într-o sută de cazuri, optimizarea site-ului aduce un rezultat pozitiv, face site-ul dvs. eficient, rapid și echilibrat. Acest lucru face ca site-ul dvs. să fie mai pozitiv pentru roboții de căutare, ceea ce îl ridică în cele din urmă în topul interogărilor de căutare, făcându-vă mai ușor de recunoscut și conducând la vânzări mai bune.

01
OPTIMIZAREA INTERNĂ A SITE-ULUI

Seo optimizarea este un punct cheie și extrem de important atunci când se lucrează la promovarea resurselor. Optimizarea internă a site-ului web în 99% din cazuri aduce o mișcare tangibilă. Traficul începe să fie activ, roboții de căutare sunt prietenoși cu site-ul, publicul țintă este mulțumit. Și, ca urmare, se ridică eliberarea sa de top, precum și capacitatea de a vinde.

02
DE CE COMPANIA DUMNEAVOASTRĂ ARE NEVOIE DE SEO DE OPTIMIZARE?

Optimizarea site-ului este un complex de activități desfășurate pentru a îmbunătăți atât aspectul resursei, cât și partea tehnică internă. Acest lucru este necesar pentru ca site-ul să ia poziții înalte în topul sistemelor de căutare, iar publicul țintă să fie interesat de conținutul său.

Monitorizarea rezultatelor optimizării site-ului web
01
Cabinetul personal cu posibilitatea de a controla lucrările în modul online

Cabinetul personal cu posibilitatea de a controla lucrările în modul online

02
Raportarea săptămânală și lunară adaptată pentru o percepție confortabilă

Raportarea săptămânală și lunară adaptată pentru o percepție confortabilă

03
Abilitatea de a discuta rezultatele cu fiecare specialist al echipei în modul telefon sau online

Abilitatea de a discuta rezultatele cu fiecare specialist al echipei în modul telefon sau online

04
Controlul sarcinilor efectuate pentru fiecare specialist al echipei

Controlul sarcinilor efectuate pentru fiecare specialist al echipei

Rezultatul optimizării interne a site-ului web
01
SURSĂ PUTERNICĂ DE TRAFIC

În medie, motoarele de căutare conduce mai mult de 50% din toți vizitatorii pentru orice resursă cu mai multe pagini. Furnizarea de prezență ridicată și creșterea constantă a utilizatorilor unici, fără SEO este aproape imposibil.

02
PREZENȚĂ STABILĂ

Promovarea de căutare oferă un rezultat pe termen lung. Nu pierdeți poziția și traficul chiar și după terminarea completă a lucrărilor de promovare. Dacă efectuați lucrări regulate de optimizare externă, pozițiile și numărul de conversii vor crește.

03
NU TREBUIE SĂ PLĂTIȚI PENTRU TRANZIȚII

Traficul derivat din căutarea organică este gratuit. Plătiți numai pentru lucrările de optimizare a site-ului, cea mai mare parte a căruia se desfășoară deja în primele luni de promovare. Și, prin urmare, pe termen lung, SEO este unul dintre instrumentele cele mai rentabile pentru dezvoltarea afacerilor.

04
VIZITATORII ȚINTĂ A SITE-ULUI

Nu trebuie să depuneți eforturi pentru a găsi publicul țintă. Utilizatorii de internet care se deplasează din căutare, caută informații despre produsele sau serviciile pe care le furnizați. Cele mai multe dintre ele sunt deja interesate și gata să facă o comandă, o achiziție sau un apel. Acest tip de trafic este convertit mai bine decât adware.

05
CREȘTEREA CONVERSIILOR

Creșterea conversiei traficului tematic-creșterea numărului de conversii reale ale potențialilor clienți și clienților dvs. direct de pe site.

06
REZULTATUL DE LUNGĂ DURATĂ

Toate lucrările din cadrul site-urilor de optimizare a motorului de căutare conduc la un rezultat pe termen lung. Cu condiția ca promovarea SEO este corectă, site-ul poate ocupa poziții înalte pe termen lung. Acest lucru duce la creșterea gradului de conștientizare a mărcii și a reputației bune a site-ului și a companiei în rețea.

Să discutăm despre proiect
Cât costă optimizarea internă a site-ului web

Complex Promovare site

de la 350 euro

Optimizare internă a site-ului

de la 250 euro

Audit SEO

de la 50 euro
Întrebări frecvente

Care sunt etapele de dezvoltare a unui website ❓

Începem dezvoltarea cu designul web, unde studiem principiile și valorile afaceri, definim obiective, sarcinile și indicatori de performanță prin care vom măsura eficacitatea site-ului. Apoi studiem piața, concurenții, clienții, creăm prototipuri, testăm și aprobăm. După aprobare, întocmim o specificație tehnică, desenăm design web, scriere în HTML, programăm, testăm, facem training pentru administrare și îl transmitem în posesia clientului.

 

Cît costă crearea unui website ❓

Prețul unui website este direct proporțional cu timpul necesar dezvoltării acestuia.Acest imp este atribuit specialiștilor. Tarifele variază în funcție de calificările expertului și de complexitatea funcționalului.

Care este timpul de execuție a unui website ❓

Dacă aveți creat o strategie sau un plan cu funcționalul dorit și rezultatul final, vă implicați pe durata proiectului și dați feedback rapid - dezvoltarea proiectului va dura 1 - 4 luni. Proiectele complexe pot avea o durată de la 6 la 12 luni.

Dezvoltarea și crearea de site-uri în Moldova, Chișinău. Studioul web WEBCRAFT

Dezvoltăm. Integrăm. Sustinem. Soluții complexe la timp și fără erori

Contactează-ne
WEBCRAFT
to top
0%
Drag View Close play