Promovare SEO complexă a site-ului web

O abordare cuprinzătoare pentru optimizarea site-ului dvs. pentru motoarele de căutare

Include un set de măsuri, rezultatul cărora vizează creșterea profitabilității, prin creșterea numărului de clienți potențiali pe internet, a prezenței și a numărului de conversii comise. Pentru promovarea eficientă sunt utilizate simultan diferite moduri de publicitate, de la căutare la marketing de conținut. Cu setarea corectă, eficiența va fi mai mare și costurile companiei de publicitate sunt mai mici.

Aflați costul și durata promovării site-ului dvs. web
01
ABORDARE INTEGRATĂ

Promovarea complexă a site-ului este o colecție de măsuri menite să sporească rentabilitatea resursei prin creșterea vizibilității sale în rândul utilizatorilor direcționați pe internet, a prezenței și a procentului de conversie. În acest scop, mai multe canale de trafic sunt utilizate simultan: Căutare de presă, context de publicitate, rețele sociale și conținut de marketing. Acest lucru garantează o eficiență ridicată, deoarece fiecare dintre canale se completează unul pe altul, dacă este utilizat corect.

02
COMANDAȚI PROMOVAREA COMPLETĂ A SITE-ULUI

Promovarea complexă este cea mai potrivită organic pentru resursele cu mai multe pagini, unde interacțiunea cu utilizatorul are loc în mai multe etape. De exemplu, dacă comandați o promovare cuprinzătoare a site-ului pentru un magazin online, atunci acest lucru va da mai mult decât un rezultat pozitiv.

Aflați costul și durata promovării site-ului dvs. web
Rezultatul muncii noastre este să vă creștem vânzările
01
NUMĂRUL DE CERERI ȘI APELURI VA CREȘTE

Promovarea unui magazin online, împreună cu o strategie eficientă de marketing pe internet va crește numărul de solicitări ale clienților potențiali sub formă de cereri și apeluri.

02
VÂNZĂRILE DE PE SITE VOR CREȘTE

Efectuarea lucrărilor de optimizare SEO a magazinului online va îmbunătăți resursele pentru utilizatori prin creșterea conversiilor, ceea ce va duce, în consecință, la creșterea vânzărilor.

03
DEPENDENȚA VÂNZĂRILOR DE FLUCTUAȚIILE SEZONIERE VA SCĂDEA

Optimizarea integrată a magazinului online va îmbunătăți site-ul dvs., făcându-l convenabil și contribuind la creșterea frecvenței, utilizatorii vizați indiferent de sezon.

04
CHELTUIELILE PENTRU CAMPANIILE PUBLICITARE VOR SCĂDEA

Cu ajutorul SEO pentru magazinul online veți obține creșterea organică a utilizatorilor de la motoarele de căutare, ceea ce permite reducerea costurilor de atracție a canalelor de publicitate.

05
NUMĂRUL DE VIZITATORI VIZAȚI AI SITE-ULUI VA CREȘTE

Selectarea țintă a utilizatorilor magazinului dvs. online vă va permite să ajungeți la cel mai mare public interesat de produsele dvs.

06
SITE-UL VA IEȘI ÎN CĂUTARE DE TOP

Prezența magazinului online în motorul de căutare de top, un număr mare de solicitări cheie va ajuta la atragerea atenției maxime a clienților potențiali.

Să discutăm despre proiect
Cât costă promovarea SEO complexă

Complex Promovare site

de la 350 euro

Optimizare internă a site-ului

de la 250 euro

Audit SEO

de la 50 euro
Întrebări frecvente

Care sunt etapele de dezvoltare a unui website ❓

Începem dezvoltarea cu designul web, unde studiem principiile și valorile afaceri, definim obiective, sarcinile și indicatori de performanță prin care vom măsura eficacitatea site-ului. Apoi studiem piața, concurenții, clienții, creăm prototipuri, testăm și aprobăm. După aprobare, întocmim o specificație tehnică, desenăm design web, scriere în HTML, programăm, testăm, facem training pentru administrare și îl transmitem în posesia clientului.

 

Cît costă crearea unui website ❓

Prețul unui website este direct proporțional cu timpul necesar dezvoltării acestuia.Acest imp este atribuit specialiștilor. Tarifele variază în funcție de calificările expertului și de complexitatea funcționalului.

Care este timpul de execuție a unui website ❓

Dacă aveți creat o strategie sau un plan cu funcționalul dorit și rezultatul final, vă implicați pe durata proiectului și dați feedback rapid - dezvoltarea proiectului va dura 1 - 4 luni. Proiectele complexe pot avea o durată de la 6 la 12 luni.

Dezvoltarea și crearea de site-uri în Moldova, Chișinău. Studioul web WEBCRAFT

Dezvoltăm. Integrăm. Sustinem. Soluții complexe la timp și fără erori

Contactează-ne
WEBCRAFT
to top
0%
Drag View Close play