Auditul site-ului SEO

Audit intern al site-ului web pentru identificarea și rezolvarea problemelor de optimizare a motorului de căutare

Pentru a înțelege cum să vă îmbunătățiți rata de căutare, trebuie să înțelegeți ce prezintă site-ul dvs. Suntem gata să analizăm toate aspectele care afectează poziția site-ului dvs. În rata de căutare, comoditatea utilizării, viteza de lucru etc. Cu informațiile colectate vom putea elabora un plan de activități necesare, care va crește ratingul site-ului dvs. în căutare.

01
AUDIT INTERN AL SITE-ULUI

Aceasta este o cercetare amănunțită a optimizării interne a resurselor. Specialiștii studiază toate aspectele, care afectează pozițiile site-ului în sistemele de căutare, precum și confortul utilizatorilor. SEO-audit permite să elaboreze un plan și pentru a calcula datele actualizărilor prioritare, pentru avansarea în rezultatele căutării.

02
EFICIENȚA SITE-ULUI

Auditul SEO al site-ului este prima etapă a promovării căutării care creează o fundație pentru a lucra în continuare. În procesul de audit, specialiștii colectează informații despre starea actuală a resursei, o analizează și formează un plan de lucru asupra proiectului. Un astfel de serviciu de audit site-ul permite: -să înțeleagă motivele pentru reducerea pozițiilor de resurse; - identificarea punctelor de creștere de bază; - colecta datele necesare înainte de a începe promovarea; - evaluarea activității contractorilor proprii de promovare; - formați o strategie de promovare pe termen lung a proiectului sau ajustați cea curentă. Colectarea calitativă a informațiilor este o componentă cheie a proiectelor web de succes. Cu cât aveți mai multe date detaliate la începutul lucrărilor, cu atât mai repede puteți obține rezultatul.

Analiza site-ului și raportarea îmbunătățirilor necesare
01
ERORI TEHNICE

Raportul va indica erori și probleme în partea tehnică a site-ului cu posibile opțiuni pentru a le elimina

02
ANALIZA PUBLICULUI ȚINTĂ

Portretul publicului țintă și o analiză detaliată a comportamentului utilizatorilor de pe site-ul dvs.

03
OPTIMIZARE INTERNĂ

O listă de recomandări care vă ajută să creați structura internă maximă corectă a site-ului și a paginilor de destinație.

04
AUDIT EXTERN AL SITE-ULUI

O strategie specifică pentru construirea unui profil de referință al site-ului. Link-urile sunt unul dintre factorii importanți de rang.

05
ANALIZA CONCURENȚILOR ÎN TOP

De ce concurenții sunt afișați în rezultatele de mai sus? Cum să-i scoatem din top? Trebuie să repetăm strategia lor de promovare și de ce?

06
STRATEGIA DE OPTIMIZARE A MOTORULUI DE CĂUTARE

Strategia formată corect de optimizare a site-ului de căutare. Canale optime selectate pentru a rula promovarea resurselor.

Să discutăm despre proiect
Cât costă auditul site-ului

Complex Promovare site

de la 350 euro

Optimizare internă a site-ului

de la 250 euro

Audit SEO

de la 50 euro
Întrebări frecvente

Care sunt etapele de dezvoltare a unui website ❓

Începem dezvoltarea cu designul web, unde studiem principiile și valorile afaceri, definim obiective, sarcinile și indicatori de performanță prin care vom măsura eficacitatea site-ului. Apoi studiem piața, concurenții, clienții, creăm prototipuri, testăm și aprobăm. După aprobare, întocmim o specificație tehnică, desenăm design web, scriere în HTML, programăm, testăm, facem training pentru administrare și îl transmitem în posesia clientului.

 

Cît costă crearea unui website ❓

Prețul unui website este direct proporțional cu timpul necesar dezvoltării acestuia.Acest imp este atribuit specialiștilor. Tarifele variază în funcție de calificările expertului și de complexitatea funcționalului.

Care este timpul de execuție a unui website ❓

Dacă aveți creat o strategie sau un plan cu funcționalul dorit și rezultatul final, vă implicați pe durata proiectului și dați feedback rapid - dezvoltarea proiectului va dura 1 - 4 luni. Proiectele complexe pot avea o durată de la 6 la 12 luni.

Dezvoltarea și crearea de site-uri în Moldova, Chișinău. Studioul web WEBCRAFT

Dezvoltăm. Integrăm. Sustinem. Soluții complexe la timp și fără erori

Contactează-ne
WEBCRAFT
to top
0%
Drag View Close play