Auditul site-ului SEO

Vă permite să identificați erorile tehnice din site și deficiențele resurselor, să îmbunătățiți vizibilitatea și să eliminați erorile care îi afectează negativ poziția în rezultatele căutării. Pentru a obține o imagine completă, WEBCRAFT efectuează audituri interne și externe.

Aflați costul și durata promovării site-ului dvs. web
Audit intern al site-ului web pentru identificarea și rezolvarea problemelor de optimizare a motorului de căutare
AUDIT INTERN AL SITE-ULUI

Aceasta este o cercetare amănunțită a optimizării interne a resurselor. Specialiștii studiază toate aspectele, care afectează pozițiile site-ului în sistemele de căutare, precum și confortul utilizatorilor. SEO-audit permite să elaboreze un plan și pentru a calcula datele actualizărilor prioritare, pentru avansarea în rezultatele căutării.

EFICIENȚA SITE-ULUI

Auditul SEO al site-ului este prima etapă a promovării căutării care creează o fundație pentru a lucra în continuare. În procesul de audit, specialiștii colectează informații despre starea actuală a resursei, o analizează și formează un plan de lucru asupra proiectului. Un astfel de serviciu de audit site-ul permite: -să înțeleagă motivele pentru reducerea pozițiilor de resurse; - identificarea punctelor de creștere de bază; - colecta datele necesare înainte de a începe promovarea; - evaluarea activității contractorilor proprii de promovare; - formați o strategie de promovare pe termen lung a proiectului sau ajustați cea curentă. Colectarea calitativă a informațiilor este o componentă cheie a proiectelor web de succes. Cu cât aveți mai multe date detaliate la începutul lucrărilor, cu atât mai repede puteți obține rezultatul.

Aflați costul și durata promovării site-ului dvs. web
Să discutăm despre proiect
Analiza site-ului și raportarea îmbunătățirilor necesare

ERORI TEHNICE

Raportul va indica erori și probleme în partea tehnică a site-ului cu posibile opțiuni pentru a le elimina

ANALIZA PUBLICULUI ȚINTĂ

Portretul publicului țintă și o analiză detaliată a comportamentului utilizatorilor de pe site-ul dvs.

OPTIMIZARE INTERNĂ

O listă de recomandări care vă ajută să creați structura internă maximă corectă a site-ului și a paginilor de destinație.

AUDIT EXTERN AL SITE-ULUI

O strategie specifică pentru construirea unui profil de referință al site-ului. Link-urile sunt unul dintre factorii importanți de rang.

ANALIZA CONCURENȚILOR ÎN TOP

De ce concurenții sunt afișați în rezultatele de mai sus? Cum să-i scoatem din top? Trebuie să repetăm strategia lor de promovare și de ce?

STRATEGIA DE OPTIMIZARE A MOTORULUI DE CĂUTARE

Strategia formată corect de optimizare a site-ului de căutare. Canale optime selectate pentru a rula promovarea resurselor.

Întrebări frecvente

Ce este promovarea SEO?

Promovarea SEO este un instrument de marketing pentru aducerea unui site în TOPul motoarelor de căutare pentru a crește traficul și a genera în continuare venituri.

Ce rezultate să ne așteptăm de la promovarea SEO?

SEO va ajuta la creșterea traficului, precum și la îmbunătățirea calității acestuia. Drept urmare, numărul de vizite, numărul de aplicații și vânzările de pe site crește. Ne vom asigura că vă aflați pe primele linii în motoarele de căutare.

Ce anume NU ar trebui să se aștepte de la promovarea SEO?

Nimeni nu vă poate garanta un prim loc permanent în rezultatele căutării, doar pentru că depinde de mai multe motive. Încă nu va fi posibil să ajungeți la TOP pentru interogări într-un singur cuvânt. Și cel mai important, o bună promovare a site-ului web nu poate fi rapidă și ieftină. Rezultate bune nu pot fi obținute fără o muncă constantă pe site.

Continut Asemanator

Promovare SEO complexă a site-ului web

O abordare cuprinzătoare pentru optimizarea site-ului dvs. pentru motoarele de căutare

Mai multe detalii

Optimizarea site-ului SEO

Optimizare internă a site-ului web pentru motoarele de căutare

Mai multe detalii
Dezvoltarea și crearea de site-uri în Moldova, Chișinău. Studioul web WEBCRAFT
Dezvoltăm și creăm site-uri web la cheie la timp și fără erori.
Contactează-ne
+373 (69) 242 000

Magazinele online, site-urile corporative și de aterizare, soluțiile web individuale sunt instrumente care vă permit să vă extindeți afacerea, să vă fidelizați și să creșteți veniturile. WEBCRAFT oferă o soluție cuprinzătoare la probleme pentru orice domeniu de activitate.

Un magazin online este un instrument puternic pentru extinderea capacităților unei companii, a publicului țintă, a atragerii clienților, a scalării unei afaceri și a atingerii unui nivel complet nou. WEBCRAFT oferă o dezvoltare cuprinzătoare de la idee la lansare și suport.

Imagine, marcă, site-uri promoționale, cataloage - creșteți nivelul de recunoaștere și încredere în produsele / serviciile dvs., iar numărul comenzilor va crește. WEBCRAFT va crea imaginea companiei dvs. și va construi un flux interminabil de noi clienți.

Pagina de destinație este o pagină care încurajează utilizatorul să facă ceva. De exemplu, abonați-vă la un newsletter, solicitați o listă de prețuri, descărcați o prezentare. Putem atrage atenția unui potențial consumator, apoi să îi trezim dorința și, în cele din urmă, să provocăm acțiune.

Fără clopote și fluiere, fără duplicate sau clonare - un site 100% unic pentru afacerea dvs., care vă va deosebi de restul. Suntem pregătiți pentru orice soluții web non-standard în domeniul proiectării și funcționalității resurselor.

WEBCRAFT va oferi o creștere a numărului de aplicații și apeluri, creșterea popularității mărcii, extinderea acoperirii publicului țintă și promovarea site-ului web în motoarele de căutare.

Promovarea cuprinzătoare este o lucrare la scară largă în mai multe domenii în același timp, pentru a utiliza fondurile maxime disponibile pentru a obține profit și pentru a promova un site în TOP 10.

Optimizarea SEO este un complex de lucrări tehnice care vizează promovarea unui site. După aceea, resursa se ridică în lista rezultatelor căutării și ocupă o poziție de lider, ceea ce crește interesul și încrederea publicului țintă.

Vă permite să identificați erorile tehnice din site și deficiențele resurselor, să îmbunătățiți vizibilitatea și să eliminați erorile care îi afectează negativ poziția în rezultatele căutării. Pentru a obține o imagine completă, WEBCRAFT efectuează audituri interne și externe.

Designul individual se distinge prin originalitate completă și elaborare detaliată, are o anumită structură și concept, atrage, motivează și împinge vizitatorul la acțiune, creând o impresie pozitivă a companiei.

Designul receptiv este un design unic al site-ului, care este compatibil cu toate tipurile de dispozitive și va fi întotdeauna bine afișat atât pe un computer, cât și pe o tabletă și smartphone.

Ceea ce a fost popular acum câțiva ani nu mai este relevant astăzi. Proiectarea site-ului web va rezolva această problemă. Trebuie doar să știți când să o efectuați, ce să schimbați și cum să o faceți corect, apelând la profesioniști.

Dezvoltarea de design web este cartea de vizită a companiei, dezvăluind stilul și imaginea sa grafică. Acesta aduce usabilitate, exclusivitate și răspunde subiectului și nevoilor publicului țintă.

WEBCRAFT vizează eficiența și atragerea numărului maxim de public țintă, va forma o imagine pozitivă și va crea o poziționare favorabilă a mărcii, va atrage un număr mare de abonați și potențiali clienți.

Cea mai mare platformă pentru a promova afacerea dvs. astăzi. Miliarde de utilizatori și oportunități extinse fac publicitate prin intermediul Google una dintre cele mai eficiente platforme.  Personalizarea și optimizarea corectă necesită mult efort, iar noul rezultat este un instrument excelent pentru dezvoltarea afacerii dvs. și creșterea vânzărilor.

Promovarea prin Instagram vă permite să evidențiați publicul țintă de care aveți nevoie și să alegeți instrumentele necesare pentru a interacționa. Este perfect pentru promovarea propriului brand, serviciu și deschide oportunități excelente pentru promovarea afacerii dumneavoastră.

Numărul unu din lume pe piață. Mai mult de 1 miliard de clienți potențiali, a căror atenție poate fi atrasă. O modalitate ușoară și relativ bugetară de a obține informații utile, de a vă crește gradul de conștientizare și, bineînțeles, venitul dvs.

Asistența tehnică este un complex de lucrări care oferă soluționarea rapidă a problemelor și eliminarea eșecurilor în activitatea resurselor web. WEBCRAFT oferă asistență profesională pentru toate tipurile de site-uri web.